The Best bookmaker bet365 Bonus

Sport adevărat și istorie adevărată


În perioada 21-23 aprilie 2023 Uniunea Culturală a Rutenilor din România a fost implicată activ (și) în elita națională a lumii sportului.
În cadrul evenimentului Adunarea Generală a Presei Sportive din România, care s-a desfășurat în data de 22 aprilie 2023 la Comitetul Olimpic Sportiv Român, ziaristul, scriitorul și editorul Ioan Romeo Roșiianu, vechi colaborator al UCRR a avut activități de prezentare a excelentului volum „Gimnastica ritmică în școală”, volum semnat de multiplele campioane Carmen Mihaela Coca și Carmen Aneta Isac, ambele antrenoare a mai multor eleve, sportice și gimnaste din comunitatea ruteană din Maramureș și nu numai.
Cu aceeași ocazie a prezentat și mai multe Reviste Ecreator în care este pe larg reflectată activitatea de prezentare a istoriei, culturii, tradițiilor și spiritualității rutenilor din România, precum și activitățile organizate de Uniunea Culturală a Rutenilor din România, atât în țară, cât și în străinătate.


Ne referim aici direct la Revistele trimestriale ECREATOR - nr. 2/2022, 3/2022 și 4/2022 - în care sunt publicate o consistentă secțiune dedicată poetului rutean din Ucraina, Roșco Volodimir Havrilovici, dar și elaborate texte de istorie a rutenilor și a UCRR semnate de președintele UCRR, dr. Gheorghe Firczak.
În felul acesta jurnaliștilor prezenți le-au fost puse la îndemână date inedite și elemente de cunoaștere din activitatea Uniunii, prilej de promovare în medii la care accesul era mai deficitar altfel.
Și pe această cale maramureșenii prezenți la aceste manifestări de elită mulțumesc UCRR pentru sprijin și implicare.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro