The Best bookmaker bet365 Bonus

Medaliile olimpice pentru Tokyo 2020 vor fi realizate din metale reciclate din 50.000 de tone de electronice aruncate


Medaliile pentru Jocurile Olimpice din 2020 vor fi realizate din dispozitivele electronice reciclate, au anunţat cei de la comitetul de organizare din Tokyo. Proiectul Old Metals New Medals a dus la acumularea unei colecţii de electronice aruncate, începând cu aprilie 2017, pentru a atrage atenţia asupra importanţei sustenabilităţii.
Milioane de smartphone-uri şi tone de produse electronice au fost donate, însumând aproape 50.000 de tone de deşeuri, scrie Daily Mail.
Dispozitivele includ laptopuri, camere şi mai mult de cinci milioane de smartphone-uri în cele 18 luni de la începerea proiectului.
Un total de 28,4 kilograme de aur a fost colectat, reprezentând 54% din ţintă şi 1.800 de kilograme de argint, adică 43,9% din totalul necesar.

FedCup. România va alinia cea mai bună echipă posibilă


România, scrie pe site-ul Federaţiei Române de Tenis, va alinia cea mai bună echipă de tenis feminin în meciul cu deţinătoarea trofeului Cehia, în partida disputată la Ostrava, în perioada 9 şi 10 februarie 2019.
Căpitanul nejucător al echipei noastre Florin Segărceanu (un fost foarte bun tenismen de Cupa Davis!) se va baza, la simplu, pe Simona Halep (nr. 3 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (nr. 28 WTA) şi pe perechea Irina Begu (nr. 71 WTA) - Monica Niculescu (nr. 100 WTA). Din lot mai face parte Ana Bogdan (nr. 99 WTA). Lipseşte Sorana Cîrstea (nr. 92 WTA) care s-a retras din echipa naţională!
Din lotul echipei Cehia fac parte: Karolina Pliskova, Katerina Siniakova, Marketa Vondrousova şi Barbora Krejcikova. Lipseşte (şi bine face!) Petra Kvitova, care se menajează pentru viitoarele turnee WTA!
Ultima partidă disputată între cele două echipe a avut loc la Cluj Napoca, în 2016, când victoria a revenit Cehiei cu scorul de 3-2! De acelaşi scor avem nevoie şi noi peste 8 zile la Ostrava! Doamne ajută!

Handbalistul Csepreghi, de la Minaur, desemnat cel mai bun jucător din Liga Zimbrilor


 Începând din 2006, Federația Română de Handbal onorează, la fiecare început de an calendaristic, în baza voturilor exprimate de antrenorii din ligile naţionale, cei mai buni sportivi care evoluează în campionatele României, precum şi cei mai buni jucători români, indiferent de ţara în care aceştia evoluează. Printre cei mai buni pe 2018 se regăseşte şi un sportiv de la CS Minaur, Alexandru Csepreghi.
Cea mai bună handbalistă română în 2018, respectiv cea mai bună handbalistă română din Liga Florilor este Cristina Neagu de la CSM Bucureşti. Cel mai bun handbalist român a fost desemnat Mihai Popescu de la  Saint-Raphaël VHB – FRA. Cel mai bun handbalist român din Liga Zimbrilor este Alexandru Csepreghi, de la CS Minaur Baia Mare.

Consiliul Județean Maramureș este partener în organizarea concursului de înot ”Moș Crăciun”


Prin adresa formulată de Asociația Club Sportiv ”Academia de Înot Baia Mare”, președintele clubului, Andreea Ildiko Domokos a cerut sprijinul Consiliului Județean Maramureș în vederea organizării celei de-a IV-a ediții a concursului de înot ”Moș Crăciun”. Competiția sportivă se va desfășura în data de 15 decembrie 2018, la Complexul ”Drurelax”, fiind dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani, din județul Maramureș și din străinătate.
În cadrul ședinței extraordinare desfășurată vineri, 7 decembrie, plenul Consiliului Județean Maramureș a aprobat încheierea unui acord de cooperare între instituția județeană și Asociația Club Sportiv ”Academia de Înot Baia Mare”, iar din fondul de rezervă al bugetului județului a fost alocată suma de 5.000 de lei pentru achiziționarea de premii, medalii, cupe și diplome.

Consiliul Județean Maramureș a alocat 150.000 de lei pentru susținerea echipei de volei masculin ”U” Explorări


În ședința extraordinară a Consiliului Județean de vineri, 7 decembrie 2018, aleșii județeni au aprobat suma de 150.000 de lei pentru susținerea sportului de performanță, banii fiind alocați Clubului Sportiv ”Știința” Baia Mare în vederea sprijinirii echipei de volei masculin ”U” Explorări.
Printr-o adresă a Clubului Sportiv ”Știința” Baia Mare, înregistrată la Consiliul Județean Maramureș, s-a solicitat suplimentarea contractului de finanțare din luna aprilie 2018, în baza obiectivelor și costurilor estimative prezentate pentru susținerea, dezvoltarea și promovarea echipei de volei masculin. Printr-o Hotărâre a Consiliului Județean s-a repartizat, pe destinații, suma aprobată din bugetul județului Maramureș pe anul 2018, pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes general în domeniul sportului, iar o altă hotărâre aprobată de consilierii județeni a vizat aprobarea sumei de 150.000 de lei din bugetul județului pentru finanțarea programelor structurii sportive de performanță de prim eșalon, respectiv pentru Clubul Sportiv ”Știința” Baia Mare, echipa de volei masculin.

OLIMPIADA GIMNAZIILOR – FOTBAL– FETE - etapa municipală – 2018-2019


 

Grupa A

Grupa B

1. Școala 12

1. Școala 18

2. Școala 6

2. L. P.S.

3. Școala 17

3. L.Pentic

 

 

O medalie de aur, una de argint și două calificări în finalele Concursului Național ”Cupa Mirona”, din Reghin, pentru sportivii de la Prodance 2000


Sportivii de la Școala de dans Prodance 2000 au obținut 1 medalie de aur, 1 medalie de argint și două calificări în finalele Concursului Național ”Cupa Mirona” desfășurat sâmbătă, 17 noiembrie, în Reghin.
Perechea formată din Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos au reușit rezultate excelente și de această dată, obținând medalia de aur la categoria Open Latino 12-15 ani și medalia de argint la categoria Open Standard 12-15 ani.
Calificări în finalele concursului au obținut perechile David Soponar cu Izabella Bartha la categoria Precompetițional 3 Dansuri 4-7 ani și Erik Nagy cu Erika Keresztesi la categoria Precompetitional 2 Dansuri 8-9 ani, ambele perechi au fost la un pas de podium clasându-se pe locul 4.

OLIMPIADA GIMNAZIILOR – FOTBAL BĂIEȚI | L.P.S. pentru a IV-a oară campioană municipală !


Terenul sintetic al școlii gimnaziale Avram Iancu a găzduit finalele pe municipiul Baia Mare ale celei de-a XXVI-a ediții a Olimpiadei Gimnaziilor la fotbal.Din totalul de 16 echipe  care au luat startul ,cele mai bune s-au dovedit a fi cele ale școlilor : Lucian Blaga , Alexandru Ivasuc , Dimitrie Cantemir și Liceul cu Program Sportiv , care s-au înfruntat în finalele din acest an.
      Iată cum au ajuns acestea în ultimul act.  ȘC.Lucian Blaga : 2-1 cu „Simion Bărnuțiu”; 1-3 cu „Al.Ivasuc”; 2-1 cu „V.Babeș”( în grupe) ,3-1 cu „Nichita Stănescu”(în sferturi) și 1-3 cu „L.P.S.”( în semifinale).
ȘC.Alexandru Ivasuc : 4-1 cu  „V.Babeș” ;3-1 cu„L.Blaga”;5-1 cu „S.Bărnuțiu (în grupe),2-0 cu Șc.18 (în sferturi) și 0-1 cu „D.Cantemir” (în semifinale).
 În finala pentru locurile III-IV   „L.Blaga”-„Al. Ivasuc” 4-2 (Marchiș 2 , Mociran 2/D.Pop,Birșe).
 L.P.S.: 1-2 cu „M.Sadoveanu” ; 5-3 cu „Gh.Șincai” și 5-1 cu „O.Goga (în grupe), 2-1 cu „N.Iorga” (în sferturi) și 3-1 cu „L.Blaga” (în semifinale).

Lotul Romaniei pentru meciul cu SUA


Nationala de rugby a Romaniei va intalni sambata, 17 noiembrie, in primul meci World Rugby al acestei luni, echipa Statelor Unite ale Americii. Partida va avea loc pe Stadionul de rugby din Complexul Sportiv Ghencea de la ora 14:00 si va fi transmisa in direct de Telekom Sport.  Incasarile din vanzarea biletelor pentru acest meci vor fi redirectionate catre fostul capitan al Stejarilor, Petre Mitu, afectat de o boala crunta, scleroza laterala amiotrofica.
Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic format din Thomas Lièvremont -antrenor principal, Danie de Villiers si Danut Dumbrava, antrenori secunzi, a stabilit un lot de 31 de jucatori, 16 inaintasi si 15 jucatori de treisferturi. Din acestia, 4 evolueaza in Franta, 8 provin de la CSM Bucuresti, 7 de la Timisoara Saracens, 7 de la CSA Steaua, 3 de la CSM Stiinta Baia Mare, unul de la Universitatea Cluj si unul de la Clubul Scolar Sportiv Numarul 2 Baia Mare.

Stejarii vor promova rugby-ul in randul elevilor din Baia Mare


Joi, 8 noiembrie 2018, la Arena Zimbrilor din Baia Mare, jucatorii echipei nationale de rugby a Romaniei vor participa la o actiune de promovare a rugby-ului la nivel scolar, urmand sa se intalneasca cu copiii din cateva unitati de invatamant din Municipiul Baia Mare. Actiunea de Legacy va avea loc intre orele 10-11.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata