The Best bookmaker bet365 Bonus

Sportivii de elită și elevii olimpici ai Maramureșului vor fi premiați de Consiliul Județean


Respectând tradiția fiecărui an, Consiliul Județean Maramureș premiază sportivii care au făcut cunoscut numele județului în competițiile naționale, europene sau mondiale, premii acordându-se și pentru elevii olimpici ai județului, cei care au demonstrat că, prin studiu și perseverență poți atinge cele mai nebănuite căi ale cunoașterii.
Premierea sportivilor a fost programată pentru ziua de vineri, 22 decembrie 2017, la ora 12.30, la Palatul Administrativ din Baia Mare, după care, începând cu ora 13.30, vor fi premiați elevii olimpici ai Maramureșului.

Și în acest an s-a alocat, prin hotărâre de Consiliu Județean, suma de 50.000 de lei pentru premierea sportivilor și alți 70.000 de lei pentru premierea olimpicilor. La ora bilanțului avem nu mai puțin de 30 de sportivi care au dus numele județului dincolo de granițele țării noastre, participând la întreceri internaționale, dar și patru echipe maramureșene care s-au remarcat prin rezultate formidabile în competițiile purtate și care, alături de antrenorii lor, vor fi recompensați de către Consiliul Județean Maramureș.
În ceea ce privește elevii olimpici ai județului, numărul acestora pare să crească de la an la an. Astfel, dacă în 2016 au fost premiați 169 de elevi și 135 de profesori, în 2017 numărul olimpicilor a crescut la 185, iar al dascălilor coordonatori la 150.
Șeful administrației județene, Gabriel Zetea a declarat că orice societate are datoria de a aduce, în prim-plan, educația și sănătatea, iar sportul înseamnă sănătate. ”În anul care tocmai se încheie, Consiliul Județean Maramureș a derulat foarte multe proiecte în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, dar și cu școli din județ care au dorit să implementeze proiecte județene, naționale sau europene, iar acum este o bucurie să îi avem alături de noi pe cei care excelează atât în domeniul sportiv, cât și în cel educațional. Educația și sănătatea sunt domenii foarte importante, în care instituția Consiliului Județean va investi și în viitor, iar toți acești sportivi și elevi olimpici, alături de antrenorii și profesorii care i-au pregătit, sunt o mândrie pentru noi. Prin ei, numele județului a ajuns cunoscut în lumea întreagă și ei sunt viitorul nostru, viitor care sperăm cu toții să fie unul cât mai luminos”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro