The Best bookmaker bet365 Bonus

CS GYMGEES BM - 6 PARTICIPANȚI, 7 MEDALII


Început promițător pentru Clubul Sportiv GYMGEES Baia Mare, condus de președite și instructor Lupșa Nicolae.
În ciuda înfințării recente (Septembrie 2016), CS GYMGEES BAIA MARE a participat zilele acestea la prima sa COMPETIȚIE NAȚIONALĂ, bucurându-se de rezultate formidabile.
Cupa Wing Chun Romania, Campionatul Național ce a avut loc în data de 25 Noiembrie 2017 la sala de sport a liceului Nicolae Titulescu Baia Mare, a avut circa 80 de participanți din toată țara, inclusiv membrii lotului național.
Aceste lucruri nu au fost un impediment se pare pentru cei 6 sportivi GYMGEES, care au adus clubului 7 medalii.
Sportivul Filip Nicolae în vârstă de 18 ani a devenit campionul național al României la luptă full contact, categoria 80 kg seniori, învingând în finală pe unul din mebri lotului național.Bianca Stoichiță și Horn Patrik sunt acum vicecampioni la categria 14 ani feminin, respectiv 16 ani masculin la proba de TAO.

Pop Cristia a câștigat medalia de bronz la categoria 14 ani feminin, Kupșa Robert și Popa Eugen medaliați la fel, cu bronz la categoria 15-16 ani iar Filip Nicolae a mai obținut un loc 3 la proba TAO seniori.

Acest fapt a situat clubul sportiv băimărean pe locul 3 ca număr de medalii câștigate la acest Campionat Național, primind chiar și CUPA WING CHUN ROMANIA locul 3 pentru echipe.

Cei de la GYMGEES, îndrumați de Lupșa Nicolae, se antrenează la Casa de Cultură, et.1, în zilele de Marți și Joi de la ora 18:00 și Sâmbăta de la 12:00 fac pregătire competițională intense având planuri mari pe viitor.

Informații despre Gymgees mai puteți găsi pe pagina lor de Facebook ( https://www.facebook.com/Gymgees/ ) sau zilnic la sală unde vă așteaptă cu activități sportive de recreere, slăbire, tonifiere, întreținere, Dans sau Arte Marțiale pentru toată lumea”

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro