The Best bookmaker bet365 Bonus

Primele decizii ale Consiliului de Onoare


La scurt timp de la prima Convenție Națională a Clubului de Presă, Consiliul de Onoare ales prin votul membrilor s-a întrunit și a luat primele decizii, anunță clubuldepresa.ro. Iată care sunt acestea:
1. Se constituie secțiile Departamentului Proprietarilor și Departamentului Jurnaliștilor. Președinții celor două Departamente, respectiv Claudiu Asimionesei și Bogdan Comaroni, vor constitui pe parcursul săptămânii în curs echipele care vor conduce respectivele secții.
2. S-a luat decizia, în scopul apărării jurnaliștilor și caselor de presă, a constituirii Grupului de Avocați pro bono. Aceștia vor interveni, asistând jurnaliștii și casele de presă de ori câte ori vor exista solicitări în acest sens, care vor fi primite de Consiliul de Onoare și vor întruni aprobarea membrilor Consiliului. De această operație privind desemnarea Grupului de Avocați se va ocupa Răzvan Savaliuc.
3. Se formează Grupul de Sponsori ai Clubului de Presă, aceștia urmând să fie selectați de Sarmiza Andronic, împreună cu societatea de PR care lucrează pentru Clubul de Presă.


4. În maximum 10 zile, Iosefina Pascal și Sarmiza Andronic, fiecare dintre ele fiind director în cadrul Clubului de Presă, vor face un inventar al tuturor facilităților de care jurnaliștii și casele de presă beneficiază în cele mai importante state ale Uniunii Europene. Acest inventar urmează să fie discutat punct cu punct cu Guvernul României, cu comisiile de specialitate ale Parlamentului, precum și cu alte instituții ale statului.
5. Consiliul de Onoare a luat decizia de a intra în legătură și de a încheia convenții de colaborare cu alte organizații de presă din România și în primul rând cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști, precum și cu instituțiile similare din statele UE și din Statele Unite.
6. În perioada imediat următoare, va fi stabilit calendarul dezbaterilor organizate de Clubul de Presă, precum și cel al festivităților de premiere a jurnaliștilor din toate categoriile existente.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro