The Best bookmaker bet365 Bonus

Două intervenții reușite, în aceeași zi, pentru Salvamont Maramureș


Salvatorii montani și voluntarii din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș, serviciu din subordinea Consiliului Județean Maramureș, au fost solicitați, joi, 28 mai, pentru a veni în ajutorul a două persoane accidentate, care se aflau în zone greu accesibile.
Primul apel venit prin 112 anunța că o persoană a suferit un accident, răsturnându-se cu un vehicul de teren de tipul ATV. Accidentul s-a produs în zona Strâmtura, spre Vârful Cireșul, în preajma releului. Echipa de prim răspuns a Salvamont Maramureș a ajuns la persoana accidentată în scurt timp, constatând că aceasta suferă de traumatisme multiple la nivelul toracelui și umărului. Având în vedere accesul extrem de dificil în zonă, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD, fiind utilizat troliul pentru evacuarea persoanei. Salvatorii montani au acordat primul ajutor rănitului și l-au transportat într-o zonă accesibilă, în vederea preluării de cărtre echipajul elicopterului și transportării către Spitalul Județean de Urgență „Dr. Contantin Opriș” Baia Mare.
Managerul Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș a ținut să le mulțumească tuturor celor implicați în misiunea de salvare, arătând că pentru reușita unei astfel de intervenții, salvatorii montani au nevoie de sprijin și din partea altor profesioniști. „Le mulțumesc tuturor celor implicați în această acțiune de salvare, precum și Serviciului de Telecomunicații Speciale pentru rapiditatea și acuratețea localizării. Am încheiat o nouă misiune reușită, alături de profesioniștii de la Inspectoratul General de Aviație al M.A.I.”, a declarat Dan Benga, manager al Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș.


La scurt timp, salvamontiștii au fost solicitați într-o nouă misiune, de această dată în zona Ulmoasa-Băița, unde un bărbat aflat la cules de ciuperci a alunecat, suferind un traumatism la nivelul membrului inferior și fiind în imposibilitate de a se deplasa. Echipajul Salvamont Maramureș a ajuns de urgență la persoana accidentată și i-a acordat primul ajutor, după care cu ajutorul unei tărgi de tipul UT2000 a transportat persoana până la ambulanță, care a asigurat transferul acesteia la cea mai apropiată unitate medicală.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro