The Best bookmaker bet365 Bonus

Cosmin Butuza (PSD): ”Ipocrizia şi minciuna, trăsături esenţiale ale individului #rezist”


În urma unui atac lansat împotriva fostului secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza, de către deputatul Vlad Duruș (USR), în mediul online și în mass-media s-au propagat informații eronate la care reprezentantul social-democraților a răspuns ferm:

     ”Mi-am promis încă din prima zi de mandat ca secretar de stat să sprijin sportul maramureşean şi m-am ţinut de cuvânt. Ipocrizia şi minciuna indivizilor care se mint singuri că #rezist(ă) sunt penibile. Îl rog pe Vlad Duruş să studieze puţină politică şi să se pună la punct cu numele celor cărora li se adresează pentru că Ministerul Turismului este diferit de Ministerul Tineretului şi Sportului. Gheorghe Bogdan Trif a fost Ministru al Turismului, deci n-a avut prea multe în comun cu sportul, eventual pasiunea pentru mişcare, deşi a sprijinit şi el Maramureşul.


Probabil şi nişte lecţii de economie sau contabilitate ar fi utile pentru deputatul Duruş, pentru că trecerea în revistă pe verticală a unui tabel cu cifre este prea mult pentru dumnealui. Suma de care vorbeşte este decontată până la 1 noiembrie, iar anul financiar mai are încă două luni. Mai mult, lucrările sunt începute la toate obiectivele, bazin, hotel, sala polivalentă şi sala pe construcţie uşoară, iar până la închiderea anului fiscal de care aminteam mai devreme se vor face toate decontările.
Domnul Duruş consideră că anul fiscal se încheie pe 1 noiembrie. Nu, anul fiscal se încheie pe 31 decembrie, nicio zi mai devreme sau mai târziu, nu aşa cum crede Vlad Duruş. Sau Dan Barna, idolul lui, închidea anul fiscal cu proiectele pe fonduri europene pe data de 1 noiembrie, ca să aibă timp să aranjeze hârtiile contabile?
Îl rog pe deputatul Duruş să meargă să vadă că se lucrează la toate obiectivele, iar până la finalul anului îl asigur că o să fie şi decontaţi banii pentru aceste lucrări. Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia, aşa că îl rog pe Vlad Duruş să îşi vadă de propriile proiecte, (adică ZERO),  şi abia apoi să se facă de râs vorbind despre lucruri de care nu au habar nici el şi nici consilierul lui.  
PS: Îi “felicit” pentru campania murdară care au făcut-o la alegerile prezidenţiale. Au fost taxaţi pentru minciunile spuse zilnic şi vor fi şi în continuare”, a concluzionat fostul secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, social-democratul Cosmin Butuza.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro