The Best bookmaker bet365 Bonus

Dorin Pașca, candidatul independent pentru Primăria Orașului Baia Sprie pornește în bătălia electorală cu susținerea Coaliției pentru Maramureș


Vineri, 7 august 2020, cu începere de la ora 18.00, a avut loc lansarea candidatului independent pentru Primăria Orașului Baia Sprie, Dorin Pașca, care pornește în această campanie electorală având susținerea Coaliției pentru Maramureș. La eveniment a participat și președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, președinte al PSD Maramureș și copreședinte al Coaliției pentru Maramureș.
În mesajul transmis tuturor celor prezenți, fostul primar Dorin Pașca a reiterat sentimentul de iubire pe care îl are pentru orașul Baia Sprie. Candidatul Coaliției pentru Maramureș a subliniat faptul că, în fiecare campanie electorală, candidații clamează faptul că își iubiesc mai mult patria, mama, orașul, neamul, satul însă, în opinia sa, nu îți poți iubi mama doar de ziua de naștere ci o iubești continuu și necondiționat cât timp trăiești pe pământ.
”Așa se întâmplă și cu orașul sau satul și neamul în care te-ai născut, îl iubești și îl respecți pe vecie. Așa mi s-a întâmplat și mie, având onoarea să fiu primar al orașului Baia Sprie, peste 8 ani de zile.

M-am legat sufletește de Baia Sprie, de Chiuzbaia, de Tăuții de Sus, de Satu Nou, de oamenii acestor comunități în egală măsură, indiferent că au fost sau nu înrolați politic, că sunt români, maghiari sau alte minorități. Am ales de fiecare dată să îi respect și să îi iubesc pe toți, să încerc să le fac viața mai bună, iar acest lucru se poate vedea în felul în care arată Baia Sprie, în proiectele pe care le-am adus și le-am implementat pentru comunitate. Și vin astăzi în fața băisprienilor, cerându-le votul pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Baia Sprie”, a arătat Dorin Pașca, candidatul susținut de Coaliția pentru Maramureș.

Gabriel Zetea: ”În alegerile locale, administrația contează mai mult decât patima, orgoliile și bătăliile politice”

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș și copreședinte al Coaliției pentru Maramureș a avut doar cuvinte de apreciere la adresa lui Dorin Pașca, deși a arătat faptul că, ani de zile, s-au aflat în poziții opuse ale eșichierului politic. Însă, odată trecute campaniile electorale, toți cei învestiți prin votul cetățenilor trebuie să dezbrace haina politică și să încerce să își dea mâna pentru binele comunităților pe care le reprezintă.
”De multe ori l-am avut ca adversar politic pe Dorin Pașca, dar am învățat, după multe campanii electorale, că patima politică pe care o învestim în alegerile locale dăunează. Greșim atunci când punem interesele partidelor politice mai presus de interesul comunității. În ultimii ani, în administrație, am învățat foarte mult tocmai de la oameni ca Dorin Pașca, deoarece au mai multă experiență. Și de la Consiliul Județean mă uitam cu mult interes la ce se întâmplă în Baia Sprie, la cum se face o strategie de dezvoltare, ce înseamnă să faci proiecte, ce înseamnă să propui programe, cum trebuie să ții legătura cu cei de la București pentru a propune și a aduce finanțări. Dar am mai învățat ceva și anume că, la alegerile locale, administrația contează mai mult decât patima, orgoliile și bătăliile politice. Tocmai de aceea am ales să nu candidăm din partea unui partid sau al altui partid ci am decis să sprijinim oamenii gospodari ai comunității, oameni care vor fi susținuți de Coaliția pentru Maramureș. Aici în această Coaliție avem și asociații civice, avem organizații, avem ONG-uri, avem reprezentanți ai organizațiilor patronale, oameni care au venit alături de o construcție pentru binele Maramureșului și nu al unui partid. Acceptăm în această Coaliție pentru Maramureș doar oamenii care ne vor garanta, de la început că nu vor pune mai presus de interesele județului interesele liderilor politici sau ale partidelor de la București. Indiferent că ne referim la Consiliul Județean sau la Consiliile Locale din Maramureș, cel mai mult dăunează ordinele venite de la liderii partidelor politice. Ne interesează ca Baia Sprie să fie condusă cu adevărat de oameni competenți, de oameni care au reușit să lase moștenire altora proiecte frumoase și importante, însă care nu au știut să continue la nivelul de excelență și performanță perpetuat de Dorin Pașca. Tocmai de aceea, Coaliția pentru Maramureș îl susține pe Dorin Pașca pentru a reveni în fruntea Primăriei Baia Sprie, aici unde a demonstrat, timp de 9 ani de zile, că știe și poate să facă administrație de calitate!”, a arătat copreședintele Coaliției pentru Maramureș, Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș.
Și Vasile Miriuță, fost sportiv de performanță și antrenor de fotbal la mai multe echipe de fotbal din țară și din străinătate a luat cuvântul la microfon, exprimându-și susținerea pentru Dorin Pașca la Primăria Baia Sprie. ”Sunt băisprian și îmi doresc să revin acasă, să ajut cu ce pot atât orașul nostru cât și județul Maramureș pentru că aici, acasă, este sufletul meu!”.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro