The Best bookmaker bet365 Bonus

De ce dormim când alții (politrucii și sforarii planetari) ne aștern cum vor mușchii lor?


Treaba cu așternutul și somnul iepuresc al pământenilor (încă) nerobotizați, o voi ilustra în cele ce urmează prin trei exemple elocvente: poluarea, coronavirusul (virusul cu „coroană chinezească”) și Cabinetul Cîțu.
    1)Poluarea este principala problemă sinucigașă cu care se confruntă lumea actuală, o lume atât de ahtiată după catastrofalele avantaje ale celor trei „c”-uri (consum-confort-comoditate), încât n-are timp, chef și/sau capacitate mentală să ia aminte la necruțătoarea lovitură de bumerang a civilizației sale, prin necontenita infestare a solului, apei, aerului și alimentelor, implicit prin dezastrele ce decurg cu necesitate dintr-o atare (iresponsabilă) stare de lucruri: cercul sufocant al stresului, nenumăratele jertfe umane (morți, schilodiți, traumatizați psihic) aduse de civilizație Molohului nechibzuinței și necumpătării, sinistrul și tot mai îmbelșugatul alai al suferințelor provocate de cancer, diabet, boli cardio-vasculare etc.
    De pildă, dar asta nu constituie o prioritate pentru lamentabilul nostru sistem sanitar postdecembrist, în București (cea mai poluată capitală europeană prin forța în ascensiune a demagogiei politrucianiste, a mașinismului dement și a decimării spațiilor verzi) anual mor câteva zeci de mii de români din pricina aerului superinfestat, respectiv a diverselor afecțiuni pe care acesta le generează!


    Evident, pe tâlharii de politruci postdecembriști și pe fârtații lor înciocoiți (a se citi îmbogățiți din banul public până la a cincea spiță, bunăoară așa ca Adrian Năstase, Dan Ioan Popescu, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Marian Oprișan, Sorina Pintea sau Mihai Chirica) nu-i afectează câtuși de puțin ruina fizică și moral-profesională a sistemului nostru de (ne)sănătate, întrucât ei și ai lor oricum își lecuiesc hibele corporale în străinătate, unde li se pare absolut normal unora dintre ei să se stabilească, ca să scape de incomodele întrebări (ce-i drept, tardive și prea puțin reparatorii pentru poporenii jecmăniți) ale autorităților române privind necușera proveniență a uriașelor lor averi...
    Însă, păpușarii planetari și uneltele lor propagandistice au nerușinarea să afirme că nu-i ceea ce vede și simte pe pielea sa grosul omenirii, respectiv că încălzirea globală cu circa 1,5 grade Celsius în ultimele 3-4 decenii ar fi reală și s-ar datora megapoluării, ci real și adevărat ar fi doar ceea ce debitează unii „științifici” și, mai nou, confirmă „atotștiutorii” de la NASA: poluarea este o aiureală, efectul de seră și deplasarea anotimpurilor așijderea, deoarece totul se datorează schimbărilor demonstrate (prin urmare neimputabile nesăbuinței și lăcomiei factorilor decizionali) la nivelul excentricității orbitei terestre, precum și în ceea ce privește unghiul de înclinație al axei pământului în raport cu soarele!
    De parcă nu Donald Trump ar fi retras Statele Unite din Acordul climatic de la Paris și de parcă NASA ar fi o instituție a patagonezilor...
    2)Coronavirusul este „isprava” cercetătorilor chinezi de la Laboratorul de Virusologie din orașul Wuhan, epicentrul acestei pandemii. Deși nepregătiți din punct de vedere științific pentru acest foarte riscant tip de cercetări (inclusiv în ceea ce privește perfecta etanșietate a instalațiilor și a întregului laborator), lucru arătat de revista Nature încă din anul 2017, chinezii nu s-au oprit, ci – cu aroganța specifică marilor puteri planetare - și-au continuat aventura întru paguba lor și a tuturor pământenilor. Nu-i greu de imaginat cu ce muștruluială și sancțiuni politico-economice s-ar alege o țărișoară ca România dacă vreodată ar îndrăzni să procedeze la fel. Dar colosului asiatic cine să-i dea una zdravănă peste bot pentru această crimă premeditată împotriva umanității?
Apropo, se spune că George Soros ar fi finanțat construcția și activitatea laboratorului, ca parte din cumplitul plan al păpușarilor planetari de reducere a populației până la cel mult două miliarde de suflete...
Unde mai punem faptul că, taman acuma, chinezii (mă rog, autoritățile lor) spală pe creier circa un milion de uiguri.
3)Cabinetul Cîțu, deocamdată în așteptarea votului din Parlament, este o chestiune care-i privește numai pe români și năstrușnica lor democrație dâmbovițeană (ba ilesciană pentru pesediști și ortacii lor, ba iohanniano-liberală în clipa de față). Păi cum naiba să-l numești premier (de-al dracului sau de dragul anticipatelor cu cântec?) pe unul care a obținut votul de totală neîncredere din partea opoziției majoritare în calitate de ministru orbanian al Finanțelor?! Fiind tot mai irealizabile ambele obiective urmărite cu înverșunare de liberali (alegerea primarilor în două tururi și forțarea alegerilor anticipate cu doar câteva luni înaintea celor la termen), este lesne de priceput că, prin desemnarea lui Cîțu drept premier, președintele României nu urmărește nicicât să pună capăt crizei politice, ci să se răzbune în stilu-i caracteristic pe toți aleșii care s-au opus planurilor sale.
Și iată cum, în cazul de față, avem deplina confirmare că un rău nu vine niciodată singur.
N.B.: Cu toate că virusul chinezesc iscă panică printre români (de reținut, ne spun specialiștii, că rata mortalității provocată de acest virus nu depășește 2,5%, la fel ca în cazul gripei obișnuite), eu zic că virusul Cîțu nu trebuie subapreciat și ignorat...

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro