The Best bookmaker bet365 Bonus

Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, ocazionat de deschiderea anului școlar 2020 – 2021


În mod tradițional, în România, jumătatea lunii septembrie aduce primul clopoțel, care vestește debutul unui nou an școlar. Din păcate, anul 2020 a generat provocări neașteptate pentru întreaga lume, ale căror efecte s-au răsfrânt și asupra învățământului. Actul educațional clasic a trebuit adaptat acestei perioade a marilor incertitudini, iar rezultatele schimbărilor nu au fost mereu în interesul elevilor.
Deși lumea se află într-o permanentă schimbare, viața trebuie să își continue cursul firesc, iar educația să își restabilească poziția de pilon de bază al societății. Activitatea didactică trebuie reluată, deoarece punând piedici în procesul educațional, sabotăm viitorul nostru, al tuturor.
Totodată este esențial ca procesul educațional să se desfășoare sub imperiul siguranței și al protejării sănătății tuturor celor implicați. Cu toate că se văd din nou nevoite să preia din atribuțiile statului, autoritățile locale din Maramureș își vor uni iar forțele pentru a asigura măsurile de protecție la nivelul unităților de învățământ din județ, astfel încât să fie înlăturate pericolele la adresa sănătății.Am convingerea că, rămânând responsabili vom depăși această încercare și le doresc tuturor elevilor maramureșeni, dar și dascălilor care le vor călăuzi pașii, un an școlar încununat cu mari succese.

Întreaga muncă și sârguință să vă fie răsplătite prin atingerea standardelor de performanță, materializate prin rezultate excepționale și o activitate didactică de înaltă calitate!

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro