The Best bookmaker bet365 Bonus

Schimbare majoră pentru toți elevii. Școlile vor funcționa doar dimineața. De când va intra în vigoare noul program


Toți elevii, indiferent de nivelul de studii, ar urma să meargă la școală dimineața. Modificarea este prevăzută de un proiect de modificare a Legii educației, adoptat în această săptămână de Camera Deputaților și trimis spre examinare la Senat, care este for decizional în acest caz.
În cazul în care proiectul va fi adoptat de Parlament, noul program va fi valabil din anul școlar 2018 – 2019. Rămâne de văzut, însă, cât de realistă este, totuși, propunerea pe cale să devină lege. Și asta deoarece aplicarea sa depinde, în primul rând, de resursele materiale de care dispun unitățile de învățământ.

Mai pe scurt, școlile trebuie să aibă spații suficiente ca să poată organiza cursuri numai dimineața. Ori, cu doi ani în urmă, simpla introducere a clasei pregătitoare în învățământul primar s-a dovedit o încercare grea pentru majoritatea unităților de învățământ. În multe cazuri, a fost nevoie de improvizații pentru amenajarea spațiilor care să primească un rând în plus de elevi.

http://www.telegrama.ro/index.php?option=com_k2&view=item&id=44806:schimbare-majora-pentru-to%C8%9Bi-elevii-%C8%99colile-vor-func%C8%9Biona-doar-diminea%C8%9Ba-de-cand-va-intra-in-vigoare-noul-program&Itemid=108

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro