The Best bookmaker bet365 Bonus

Catalin „Isus” Chereches a ramas in arest si isi pierde functia de primar

Tarziu in noapte, magistrații Curții de Apel au respins, apelul formulat de avocații bine platiti ai primarului Cătălin Cherecheș la măsura arestării preventive dispusa de Tribunalul Cluj.
 Soluționarea propunerii de arestare preventivă este din acest moment definitivă pentru 30 de zile, începând cu data de 27 aprilie și până în 26 mai.
În consecință, primarul va sta în arest până, cel puțin, în 27 mai.
Azi, Curtea de Apel va trimite de urgență prefecturii decizia definitivă în cazul Cherecheș.


Conform legii, prefectul va lua act de hotărârea Curții și va emite ordinul de suspendare a mandatului primarului Cătălin Cherecheș.
Sursele noastre ne spun ca avocații  Ban si Cerneanu - nume predestinate, unul cu cernutul, altul cu banii! - vor depune o cerere de revocare a măsurii arestării preventive, fiind deja formulată o cerere de probațiune la Parchet, una prin care se solicită audierea unor martori care pot să confirme ceea ce a declarat Cătălin Cherecheș, anume faptul ca ar fi fost vorba de un imprumut.
Aceleasi surse ne spun insa, ca MONITORIZAREA PRIMARULUI DURA DE O JUMATATE DE AN, la dosar existand probe cu inscrisuri, de necontestat, inregistrari ambientale sau audio, care-l incrimineaza pe cel ce s-a comparat cu nesimtire cu Isus in aceste zile.
In acest context ne asteptam ca si acei martori sa se dezica de el, caci si la marele miting de sustinere n-au fost decat vreo 10 persoane.
Pana una alta, primarul nu va mai fi primar.
Sa vedem acum ce se va intampla cu afacerile lasate in coada de peste, ce se va intampla cu machetele statuilor lui Ioan Marchis de la el din birou.
Spre exemplu!
Dar, revenind la comparatia pe care si-a facut-o singur cu Isus, va reamintesc faptul ca omul nostru a avut si are stranse legaturi cu masoneria, fapt pentru care ar fi trebuit excomunicat imediat din Biserica Ortodoxa, biserica pe care a sfidat-o la maxim cand a daruit  fraierilor de preoti, umililor, servililor si pupincuristilor din biserici VIN ALB, ca la slujbele sataniste, la care a  fost acuzat in repetate randuri ca a participat.
Asadar, „Isus” de Baia Mare a ramas in arest, deci nu are nicio sansa sa invieze dupa trei zile, pentru ca va fi la bulau, adica dupa gratii.
In acest timp, cu cat el va deveni din ce in ce un peronaj mai anost, personajele care acum au fost trup si suflet langa el, cu siguranta se vor dezice.
Ca asa au facut si cu Anghel, la vremea lui, cand TOT ASA de usor le-a trecut dragostea si indragosteala.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro