The Best bookmaker bet365 Bonus

Spitalul Județean dotat cu aparatură pentru explorări endoscopice de ultimă generație


Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost dotat cu o nouă trusă de videoendoscopie digestivă de ultimă generație. Valoarea aparaturii se ridică la peste 200.000 de euro și va facilita creșterea calității actului medical și reducerea timpului de așteptare pentru explorările endoscopice digestive.

„Bolile aparatului digestiv tind să reprezinte, în ultimii ani, alături de patologia cardiovasculară, principalele cauze de mortalitate, atât la nivel mondial, cât și național. Din acest punct de vedere, nici județul Maramureș nu face excepție, criteriul major de diagnostic în cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare fiind reprezentat, în anul 2019, de patologia aparatului digestiv”, a explicat dr. Cristina Daniela Bura, medic primar Gastroenterologie.
În acest sens, începând cu data de 08 Iulie 2020, spitalul nostru s-a dotat cu o nouă trusă de videoendoscopie digestivă de ultimă generație, în valoare de 217.353,5 EURO care va permite celor 4 medici gastroenterologi ai Compartimentului de Endoscopie Digestivă Diagnostică și Terapeutică creșterea calității actului medical, iar pacientilor le va reduce timpul de așteptare pentru explorările endoscopice digestive (gastroscopii și colonoscopii).


„Mulțumim pe aceasta cale conducerii Spitalului de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare pentru susținerea și implicarea continuă în creșterea performanței și a calității serviciilor medicale din spitalul nostru, în condițiile actuale dificile pentru întreaga comunitate medicală”, au mai transmis specialiștii în gastroenterologie din cadrul unității medicale.
”Pe lângă această investiție extrem de importantă, spitalul nostru a fost dotat și cu un turn pentru sala de operații a Secției Urologie, ceea ce permite specialiștilor noștri să își desfășoare activitatea la cele mai înalte standarde. Totodată, Secția Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean a fost dotată cu un ecograf 4D, astfel că serviciile pe care le oferim în acest moment sunt tot mai complexe”, a declarat managerul-interimar al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constanin Opriș” Baia Mare, dr. Vasile Pop.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro