The Best bookmaker bet365 Bonus

5,5 milioane de lei reprezintă finanțarea Consiliului Județean pentru Spitalul de Urgență Baia Mare, în primele patru luni ale anului 2020


În primele patru luni ale anului în curs, Consiliul Județean Maramureș a făcut investiții majore în sistemul de sănătate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 cele mai mari sume fiind alocate celor două spitale aflate în subordine, Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare.
La stabilirea bugetului pentru anul 2020, Spitalul Județean de Urgență a primit o alocare de 4 milioane de lei, sumă care a fost suplimentată în luna martie cu 500.000 de lei. În ședința plenului de la începutul lunii aprilie, aleșii județeni au aprobat o nouă finanțare de 1 milion de lei pentru cel mai mare spital din județ, banii fiind necesari pentru achiziția de materiale de protecție și materiale sanitare necesare în desfășurarea activității personalului.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că, săptămânal, cele două spitale aflate în subordinea administrației raportează numărul de materiale folosite în tratarea bolnavilor și stocul de materiale de protecție existente.


”Suntem în permanent contact cu managementul celor două spitale din Baia Mare și facem toate eforturile pentru ca actul medical să nu aibă de suferit în plină pandemie de COVID-19. În fiecare săptămână ni se transmite numărul materialelor de protecție folosite, precum și stocul existent. Felicit medicii Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare pentru modul profesionist în care au înțeles să respecte procedurile medicale atât pentru propria protecție, cât și pentru protejarea pacienților internați în unitatea sanitară. Mă bucură faptul că toate cazurile de COVID-19 indentificate la pacienți internați în cadrul Spitalului Județean din Baia Mare au fost gestionate cu maxim profesionalism și niciun cadru medical, sanitar sau auxiliar nu a avut de suferit, în acest spital existând un număr de aproximativ 2.000 de salariați. Consiliul Județean Maramureș va rămâne, în continuare, un partener corect al tuturor instituțiilor aflate în subordine și va asigura cu prioritate, în această perioadă, finanțările necesare pentru prevenirea și combaterea pandemiei de coronavirus în Maramureș”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro