The Best bookmaker bet365 Bonus

Lucrări de stabilitate și punere în siguranță a investițiilor la Depozitul Ecologic din Sârbi


Deși la nivel național, întreaga țară traversează o criză economică majoră, instituția Consiliul Județean Maramureș continuă derularea unui contract extrem de important pentru județ, respectiv efectuarea lucrărilor de stabilitate și punere în siguranță a investițiilor realizate la Depozitul Ecologic din satul Sârbi, comuna Fărcașa.
Șeful administrației județene, Gabriel Zetea a precizat că finalizarea Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor reprezintă una dintre direcțiile principale ale componentei de dezvoltare cuprinse în bugetul județului Maramureș, pe anul 2020.  În prezent, sunt în plină desfășurare lucrările de asigurare a amplasamentului pe care s-a construit Centrul de Management Integrat al Deşeurilor de la Sârbi-Fărcaşa, obiectiv important în cadrul proiectului SMID. Datorită problemelor de stabilitate a terenului, în aceste zile se execută saltele de balast, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie efectuate ancorele de mare adâncime.


”Dacă am văzut că, în ceea ce privește colectarea, ne apropiem de atingerea țelurilor, sunt bucuros să observ că lucrurile merg într-o direcție bună și în ceea ce privește partea de depozitare și operare. În acest moment se defășoară lucrările de consolidare a amplasamentului la Fărcașa, iar odată cu stabilizarea terenului vom putea să trecem efectiv la construcția celulei. Termenul de finalizare a lucrărilor, conform prevederilor contractuale, este 30 iunie 2020 și ne vom încadra în această dată. Implementarea Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor în Maramureş este un obiectiv important atât din prisma fondurilor europene atrase în județ, cât și a beneficiilor obţinute. Finalizat în proporție de peste 90%, după ce va deveni operațional și funcțional, SMID va rezolva problema gestionării deşeurilor în întreg Maramureşul, respectând astfel standardele impuse de Uniunea Europeană”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro