The Best bookmaker bet365 Bonus

PSD Maramureș a adoptat o rezoluție privind de dezvoltarea Maramureșului și susținerea finanțărilor prin PNDL


La Conferința Județeană de Alegeri a PSD Maramureș desfășurată joi, 6 februarie, delegații prezenți în sală au adoptat ”Rezoluția privind dezvoltarea Maramureșului și susținerea finanțărilor prin Programul Național de Dezvoltare Locală”. Rezoluția a fost citită de primarul comunei Ariniș, Gheorghe Mureșan și adoptată de către delegații prezenți la Conferința PSD Maramureș. Membrii PSD Maramureș și-au  reafirmat dorința expresă de continuare a Programului Național de Dezvoltare Locală, cel mai bun program de investiții pentru toate comunitățile din Maramureș.
”Județul Maramureș a beneficiat, sub toate Guvernele PSD, de finanțare substanțială în fiecare comunitate locală, fondurile atrase în proiectele comunităților locale fiind de peste 1,2 miliarde de lei. PNL a înjumătățit investițiile pentru anul 2020, în urma asumării răspunderii Guvernului PNL pe Legea Bugetului de Stat, în mod neconstituțional, amputând astfel dreptul Parlamentului de a dezbate și a depune amendamente la această lege cu un impact major asupra întregii țări. Continuarea investițiilor în județul Maramureș este imperios necesară deoarece proiectele demarate sunt în pericol, iar acest pericol are un nume: PNL”, se arătă în rezoluția adoptată.  


Potrivit mesajului transmis, social-democrații maramureșeni își doresc ca românii plecați în Diaspora în ultimii 20 de ani să revină acasă. ”Ne dorim că cei plecați în afara granițelor țării în căutarea unei vieți mai bune: frații, părinții, copiii, prietenii sau cunoscuții noștri să revină în comunitățile care îi așteaptă cu brațele deschise, pentru a construi un viitor împreună. Ca această dorință să se realizeze trebuie să creștem standardele de viață în fiecare comunitate. Și aceste standarde se obțin prin continuarea investițiilor prin PNDL și construirea condițiilor minime pentru un trai decent, respectiv aducțiuni de apă, canalizare, reabilitări de drumuri comunale sau județene, reconstrucții de creșe, grădinițe, școli și licee. Trebuie să facem toate acestea atât pentru noi, cei care am rămas aici, în Maramureș și în România, cât și pentru cei care își doresc ca acasă să aibă condiții de viață similare celor din statele Europei. PNDL realizează tocmai aceste deziderate, iar cumulat cu creșterea veniturilor românilor prin mărirea alocațiilor, salariilor și pensiilor, respectiv măsurile promovate de către PSD, îi putem convinge pe o parte dintre cei plecați să revină pe plaiurile natale”, a arătat textul rezoluției, iar delegații prezenți la Conferința PSD Maramureș au precizat că susțin continuarea Programului Național de Dezvoltare Locală, votând astfel pentru viitorul tuturor comunităților din Maramureș.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro