The Best bookmaker bet365 Bonus

Viorica Marincas, inspectorul sef al IPJ Maramures si-a construit casa cu detinutii din Penitenciarul de Maxima Siguranta Baia Mare


In acea perioada era comandant sotul ei, Ioan Marincas, personaj inscris in PNL Maramures si despre care procurorul Marius Iacob - atunci era director al Administratiei Nationale a Penitenciarelor – a afirmat ca „din datele detinute de comisie reiese ca domnul Marincas a savarsit un abuz cand a folosit detinutii la diverse activitati ce tineau de interesul lui personal. Mai mult, acolo, in penitenciar exista angajate o serie de rude, nasi, fini si afini, ai domnului Marincas, a facut o feuda formata cam din 40 de cadre”.

Dincolo de faptul ca actualul procuror Marius Iacob, cel care a instrumentat fara succes celebrul caz „Elodia” a facut si atunci zob limba romana, va spunem ca, totusi, in toata incultura lui a recunoscut – si pentru asta-l salutam din mers! – faptul ca Marincas, sotul nevestei Marincas NU A FOST NICIODATA USA DE BISERICA atunci cand era comandantul Penitenciarului de Maxima Siguranta Baia Mare!

 

Despre acest personaj convertit din senin la liberalism – desi din ceea ce a facut rezulta clar ca este cam libertin – s-a scris muuu;lt la vremea aceea, apoi s-a tacut. Subit!

Subitul a aparut din senin, pe masura ce el se ascundea dupa fusta nevestei lui, actualul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, Viorica Marincas, mare doctor in orice, dar…

Femeia noastra e acum absolventa de doua cursuri post universitare privind Drepturile omului, si asta EXACT in timp ce sotul ei, atunci mare comandant la Penitenciarul Baia Mare LE CALCA in picioare (UNOR!) detinuti, drepturile civile!

Asadar, avem exemplul unei familii „moderne”, ca-n filmele americane cu politistul bun si cel rau, in care ea stie ce drepturi au oamenii, iar sotului nu-i pasa decat de finalizarea vilei ce trebuia ridicata repede si neaparat pe strada Grigore Ureche din Baia Mare.

Prin urmare, ASA CUM S-A CONFIRMAT MAI TARZIU, personajul nostru nealcos tare s-a folosit de munca la negru si de folosirea ILEGALA a unor detinuti, dupa cum a declarat insusi Marius Iacob, actualmente procuror, atunci insa „doar” director al ANP Romania.

Inceputul dezvaluirilor si constatarea… FAMIGLIEI de catre Marius Iacob

Mi-e greu sa cred ca o femeie nu stie ce face barbatul ei, sau invers, cand e vorba de investitii substantial majore in propriul „exercitiu bugetar”.

Deci, singura scuza pentru madame Viorica Marincas ar fi ca ea n-a vazut, pentru ca se scolariza… continuu.

Prin urmare, dupa ce primii „guralivi” au inceput sa transpire, ca in orice caz de crunta manipulare, femeia ce a ajuns la „volanul IPJ” in conditii CONSPIRATIVE – vezi linkurile de mai jos! – n-a aflat nimic, asa se face ca in data de 12 octombrie 2005, amicul George Tarata de la siteul www.9am.ro a publicat un INCISIV material despre aceasta familie de „sfinti” locali, un material anexat acestor randuri.

De-a dreptul e memorabil DOAR faptul ca cca 700 de detinuti (!?) au protestat pentru ca Ioan Marincas sa nu fie schimbat din functie.

„Revolutia” a avut loc in 11 octombrie 2005, articolul a aparut in 12 octombrie, ca urmare a unui ordin dat de Monica Macovei – un om cu probitate neindoielnica, in data de 7 octombrie 2005.

Si asta ABIA dupa ce inspectorul general Constantin Baditoiu, seful Directiei Siguranta Detinuti din cadrul ANP Romania a declansat o ancheta interna majora in scopul identificarii „celor care i-au indemnat pe detinuti la actiuni de protest”

Asadar, avem o premiera absoluta, pentru ca ACTUALMENTE, in tara noastra de rahat sunt cercetati pentru GENOCID anumiti comandanti de penitenciare, iar pentru altul se face miting.

Aaaaaa, ma scuzati, nu se stia pe atunci FAPTUL ca avea si cca 40 de pupile acolo, printre gardieni si personal auxiliar, niscaiva neamuri, acoliti…

In aceeasi data de 12 octombrie ziarul AVEREA a publicat articolul „Puscaria de la Baia Mare, feuda lui Marincas”, un material care intareste cele sustinutre mai sus, dar unul in care, PENTRU PRIMA DATA APARE POZITIA OFICIALA a lui Marius Iacob.

Buletinul oficial si spargerea casei sotilor Marincas

Conform Buletinului de presa al IPJ Maramures din data de 14.03.2008 – atunci era purtator de cuvant Dumitrita Hotea, un oarescare agent de politie – am aflat ca DEJA TRECUSERA cca 24 de ore de la SPARGEREA CELEI care atunci era adjunct al Politiei Municipiului Baia Mare, Viorica Marincas, sotia aluia din propozitiune.

Asadar, o tanti platita gras sa ne informeze LA TIMP ne spune – dupa 24 de ore! – ce s-a intamplat!

Din abureala ei RETINEM ca faptuitorul este VASILE G, de 40 de ani, din Farcasa, recidivist.

Dar si faptul ca, odata surprins in flagrant, ca sa scape, hotul a sarit de la balcon si s-a autoaccidentat.

Ce n-a spus EA a fost faptul ca Politia a fost sesizata atunci chiar de fiul celor doi JUSTITIARI.

Trustul eMM si Vasile Dale au DEZINFORMAT imediat

In aceeasi data de 14 martie 2008 Mediafax a postat o stire pe aceasta tema, una in care ni se spune ca, inainte sa plece, barbatul hot a mai baut ceva din casa Marincasilor.

Tot ei ne-au spus ca, desi era constient, „barbatul a refuzat sa faca orice declaratie”.

De altfel O MINCIUNA CRASA, cata vreme el deja era retinut pentru 24 de ore si era pazit de politisti, nimeni neavand dreptul sa discute cu el, in afara de autoritatile de cercetare sau de propriul avocat, ales sau din oficiu.

In aceeasi zi, adica in 14 martie 2008, pe site-ul Ziare.COM a aparut un material din care am aflat ca se citeaza din Mediafax, aproape cuvant cu cuvant.

EU, CUM ZIARELE MELE AU FOST SPARTE DE HACKERI INCA NEPRINSI, NU POT SA CITEZ DIN CE AM POSTAT NOI ATUNCI!

Articolul e prost si pe fuga scris, insa doua sunt comentariile ce ne retin atentia.

Adicatalea doi cetitori care isi spun apasat punctele de vedere, dupa cum puteti constata si dvs.

Prin urmare, mergand pe firul povestii, CA NOI NU VA MAI PUTEM DEMONSTRA CE SI CUM AM SCRIS NOI ATUNCI, in aceeasi zi am constata ca si numitul purtator de legitimatie de presa Vasile Dale, cel care are un frate lucrator la SRI - deci se explica anumite „exclusivitati” ale lui – a scris un material din gandirea proprie, INSA UNUL DIN CARE REZULTA CA HOTUL e constient, dar „refuza sa faca orice declaratie publica”.

Paradoxal, DESI HOTUL ERA TOT ARESTAT, in data de 19 martie, la ora 15:42 si cateva secunde, acelasi Vasile Dale a postat un material IN EXCLUSIVITATE, cum ca hotul „a intrat in casa familiei marincas la intamplare si ca nu a stiut ce face pentru ca era baut”.

Apoi, desi hotul era in ARESTul IPJ Maramures – deci un jurnalist, fie el si frate de SRI-st! nu ar fi putut avea acces la el - acelasi inimitabil Vasile Dale ne-a anuntat ca hotul n-a facut recurs.

Si asta desi, asa cum veti vedea imediat, omul nostru a fost asistat judiciar, din oficiu, de o actuala judecatoare, de actualul primar al orasului Somcuta Mare si de inca o avocata.

Deocamdata NU STIM daca acestia sunt aceeasi care l-au asistat si-n faza de cercetare si la proces!

Insa, fondul problemei ramane!

Conform legii, acestia ar fi trebuit sa-si faca treaba si sa faca RECURS DIN OFICIU!

In acelasi articol lui Dale i-a scapat porumbelul, cum ca omul era DEJA beat, ceea ce loveste de nulitate versiunea cum ca acesta ar fi baut ACOLO, in casa lui Marincas, varianta propovaduita de Ziare.Com si Mediafax.

Tot de la el aflam – IN PREMIERA – ca infractorul se numeste Vasile Dorel Gherhes, fapt pe care nici macar cei de la Biroul de Presa al IPJ nu si l-au permis!

Mai grav este – SI INTARIM ASTA! – ca articolul lui DALE apare cand hotul se afla in stare de arest si dupa ce „refuzase” sa dea declaratii, ceea ce inseamna CA NU AVEA POSIBILITATEA LEGALA sa discute cu prea, fiind supus unor restrictii.

DOVADA ca GERHES VASILE DOREL – cel identificat INITIAL de Vasile Dale, dar prost identificat, ca hotul e din Farcasa si nu din Baia Mare cum a zis el, marele ziarist pupincurist al Politiei marincasiste – a fost asistat de avocatii mai sus enumerati o gasiti din documentele anexate!

Subiect dezgropat de Cornel Sabou

Desi aproape ca uitasem de subiectul in sine, in 25 mai 2011 acelasi site Ziare.Com a preluat de pe blogul personal al lui Cornel Sabou - jurnalist ce a castigat un proces la CEDO cu Statul Roman si care atunci abia se eliberase din inchisoare pentru infractiuni de natura economica – un articol pe aceeasi tema.

Adicatalea cum ca Marincas si-a facut casa cu HOTII!

In loc de PS

EXISTA mai jos DOUA SCURTE inregistrati video si audio.

DOUA inregistrari pe care VA RUGAM SA LE URMARITI!

Ele va vor demonstra… TOT!

Video1-Text-conversatie.pdf

Video2-Text-conversatie.pdf

Articol-emm.pdf

Articol-Cornel-Sabau.pdf

Articol-averea.pdf

Articol-9am.ro.pdf

Comunicat-IPJ-MM-14-03-2008.pdf

http://www.necenzuratmm.ro/editorial/40714-viorica-marincas-nu-si-permite-luxul-sa-i-deranjeze-pe-mafioti.html

http://www.necenzuratmm.ro/opiniuni/39173-cenzura-la-politia-lui-marincas.html

http://www.esaracul.ro/estiinta/1293-raportul-politiei-intre-cifre-vorbe-si-tacere.html

http://www.necenzuratmm.ro/administratie/39496-viorica-marincas-locul-13-cu-ghinion.html

http://www.necenzuratmm.ro/justitie/40718-tupeu-avocatul-ioan-isac-parcheaza-n-fata-ipj-maramures-si-nu-pateste-nimic.html

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata