The Best bookmaker bet365 Bonus

Fostul deputat Doru Lese este cercetat de Parchet pentru incalcarea proprietatii si tulburare in posesie


El este acuzat ca a intrat si devastat o proprietate vecina, ca sa poata bransa la curent clinica sotiei sale


Pentru a-si bransa sotia la curent – n-am zis s-o curenteze cumva! – fostul deputat Doru Lese Brasoan

face orice cu putinta.
Chiar si ilegalitati pe banda, dupa cum sustine dna Anamaria Timis, cea care are ghinionul sa vie vecina de mejda cu actualul mare sef de la Electrica.

Mai exact cu locul pe care acesta si-a ridicat, ca-n basme - itr-un an, cat altii-n zece! – o clinica pentru sotia sa, „eminent medic”.
Eminent, ca asa au spus martorii domniei sale, dar si cu ceva pacienti decedati in conditii suspecte, dupa cum vorbesc actele ofiaciale.
Ei bine, cica taman cu cele doua miliarde vechi „luate imprumut” de la mama lui si cu celelalte trei luate de la socrul acestuia – conform declaratiilor oficiale de cand era deputat – pe str. Mihai Eminescu din Baia Mare omul nostru ii ridica sotiei una bucata clinica.
Aceasta mai are un ansamblu medical pe Bdul Decebal din Baia Mare, colt cu str. George Cosbuc, unde functioneaza cabinetul ei privat, ceva laboratoare medicale, alte cabinete, etc
Mult mai complex si mai extins este cel de pe bdul Republicii din baia mare, de peste drum de „Pilot”, celebrul magazin de telecomenzi.
Ca si tecomandat fiind, dar poate si putin dornic de imbogatire fiind, al nostru exdeputat s-a apucat sa-i faca „zestre” sotiei sale.
Pana si achizitionarea acelor doua hectare a fost una de poveste!
Acum insa va spunem doar ca DEJA e din nou acuzat de la Parchet, de data aceasta pentru incalcarea proprietatii, pentru tulburare-n posesie, pentru…
Toate acuzele le gasiti in randurile de mai jos, randuri extrem de elocvente si in masura sa argumenteze faptul ca omului nostru nu-i este frica de nimic si de nimeni.
Sau cel putin asa lasa impresia!
Reiese asta si din faptul ca desi el si-a angajat fratele si verisorul la cabinetul parlamentar… n-a patit nimic.
La polul opus, doi actuali parlamentari sunt trimisi in judecata pentru fapte infinit mai mici, iar un fost parlamentar, la fel.
Dar, mai vedem noi pana la urma si cand se isi incheie acest individ veros rolul de actor pe scena politica si administrativa locala.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

0 #1 sile 06-03-2015 18:15
aceasta lucrare este facuta cu un abuz enorm , executata pe bani SC Electrica SA cu pretext de investitie ,imbunatatire retea Loc Grosi , domnu Lese a scutit fam Lese de o investitie de aproximativ 60000-70000 euro !
Citat

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2018  -  powered by DSdata