The Best bookmaker bet365 Bonus

Detașat în funcția de director adjunct la CSN „Lascăr Pană” cu salariu de 8.471 lei de la CJ Maramureș!


Pentru cei care au fost „îngrijorați” că postul de director adjunct de la Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană” nu se va ocupa, vestea numirii lui Ștefan Gavriluți, perdant de succes la Primăria Leodina din partea PNL, a căzut ca o…„mănușă”!

Înainte de a părăsi fotoliul de ministru al Tineretului și Sportului, IONUȚ MARIAN STROE a semnat (a se citi: „a făcut cadou”) numirea lui Ștefan Gavriluți în funcția de director adjunct la Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană”, la solicitarea …CJ Maramureș! Cum  „orânduirea” la Conslilul Județean Maramureș s-a schimbat, nu a trebuit să treacă prea mult timp de la alegerile locale pentru ca acest lucru să se întâmple. Se pare că s-a făcut pe repede înainte, înainte de formarea noului Guvern, anticipând pierderea portofoliului de la Ministerul Tineretului și Sportului de PNL în favoarea UDMR. Deși, sub „priceputa” conducere a lui Stroe la Ministerul Tineretului și Sportului, Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană” a primit 0 (ZERO) LEI, alocații pentru investiții în anul 2020, iată că posturile bugetare sunt la mare căutare de…politicienii noștri!



Așadar, o numire EMINAMENTE POLITICĂ, din moment ce propunerea de numire a venit chiar din partea Consiliului Județean Maramureș, condusă de Ionel Bogdan, cel care vrea să „pună Maramureșul pe roate”! Cel puțin asta ne spune Ordinul nr. 1561/16.12.2020 semnat de fostul ministru Ionuț Marian Stroe. Nu e chiar ușoară numirea politică pe un post călduț, așa cum este cel de director adjunct al Complexului Sportiv Național „Lascăr pană” din Baia Mare! Deși, nu știm (încă) ce anume l-a recomandat pe Ștefan Gavriluți pe acest post, iată că, a fost nevoie de Referatul de aprobare al Direcției Generale Economice Achiziții, Investiții și Patrimoniu din Ministerul Tineretului și Sportului nr. 3250/04.12.2020, apoi solicitarea MTS nr. 12929/11.12.2020 către CJ Maramureș, iar apoi de ACORDUL CJ Maramureș nr.20177/15.12.2020. Totul ia o turnură „fericită” prin emiterea acestui ORDIN RUȘINOS de ministru nr. 1561/16.2020, prin care primarul perdant din Leordina, Ștefan Gavriluți să fie numit director adjunct la Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană” din Baia Mare!

Iar pentru ca lucrurile să fie și mai clare, Ștefan Gavriluți nu va beneficia de salariul de (doar) 4595 lei corespunzător funcției de director adjunct la CSN „Lascăr Pană” ci de cea de la CJ Maramureș de 8.471 lei (!!!) adică de „drepturile salariale cele mai favorabile”, la care se adaugă SPORUL PENTRU CONDIȚII VĂTĂMĂTOARE de 721 lei și O NORMĂ DE HRANĂ în cuantum de 347 lei!!! În afara de aceste beneficii ex-primarul din Leordina mai beneficiază și de decontarea cheltuielilor de deplasare la „locul de muncă”, conform art. 46 din Legea 53/2003!!! Despre acest SPOR DE PERICULOZITATE ȘI VĂTĂMARE CORPORALĂ am scris în acheta BaiaMare Sport, și așteptăm poziția Curții de Conturi a României, un SPOR RUȘINOS, încasat de bugetarii agățați în funcțiile publice, numiți politic, care nu au nimic în comun cu sportul!

Deși, numirea este provizorie, pe (doar) 6 luni, cu posibilitatea prelungirii „detașării”, iată că Ștefan Gavriluți se numnără printre „pionierii” cu care Ionel Bogdan „pune Maramureșul pe roate”!

https://baiamaresport.ro/detasat-in-functia-de-director-adjunct-la-csn-lascar-pana-cu-salar-de-8-471-lei-de-la-cj-maramures/

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro