The Best bookmaker bet365 Bonus

Profesionalismul salvatorilor montani din Maramureș, dovedit prin alte două acțiuni încheiate cu succes


Salvamontiștii maramureșeni sunt în gardă în această perioadă, datorită afluxului mare de turiști care pornesc în drumeții. În weekendul care tocmai s-a încheiat, salvatorii montani au fost angrenați în două acțiuni de salvare, ambele încheiate cu succes.
În cursul zilei de sâmbătă, un apel venit prin 112 anunța că unei persoane de sex feminin, aflată în drumeție, în zona Lacului Albastru, deasupra Dealului Minei din Baia Sprie, i s-a făcut rău. Echipa Serviciului Public Salvamont Maramureș, împreună cu echipajul SMURD au ajuns în cel mai scurt timp la fața locului și au acordat primul ajutor, ulterior persoana fiind transportată la spital pentru investigatii.
Imediat după încheierea acțiunii, salvamontiștii s-au deplasat în zona Poiana Boului, Baia Sprie, pentru a răspunde unui nou apel venit prin 112. Prin acesta s-a solicitat intervenția în cazul unui accident montan, în urma căruia o tânăra a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior stâng.
Echipajele Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș ajunse la fața locului au acordat primul ajutor persoanei accidentate, aceasta fiind transportată spre baza muntelui cu ajutorul UTV-ului si a remorcii medicalizate aflate in dotare. Salvamontiștii au predat persoana accidentată echipajului de pe ambulanță, pentru a fi transportată la spital și supusă mai multor investigatii.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro