The Best bookmaker bet365 Bonus

Hotărât lucru, trăim în două Românii paralele

De mai mult timp observ o învrăjbire între cetăţenii României, o lipsă de solidaritate cu cei mai năpăstuiţi de soartă, cu cei vulnerabili, care ar merita o dezbatere în Parlamentul României. Numai că aşa ceva nu se va întâmpla când la conducerea sărmanei ţări va fi actuala clasa politică. O clasă politică coruptă, lipsită de caracter, cu traseişti politici, fără mari somităţi în partidele ce contează pe scena politică românească. După "episodul Ciucă" când un pensionar ce a lucrat ca lăcătuş-mecanic o viaţă de om are o pensie de 1186 lei, azi la ştiri, pe un post TV foarte urmărit, aflăm că la marginea Ploieştiului oamenii nu au canalizare, drumuri asfaltate, apă decât la fântâni iar o bătrânică este întrebată ce fac cei de la primărie, răspunsul ei a fost deosebit de înţelept: "Maică, vin când sunt alegerile şi toţi ne promit, dar aşa mare sărăcie cum este acum eu n-am văzut în viaţa mea!". Ei, asta ar trebui să le dea de gândit actualilor politicieni, cei cu salarii şi facilităţi mai ceva ca în ţările super-dezvoltate. Dar credeţi că o fac?! Da de unde! Azi noapte, pe la ora 2,oo din noapte (!!!) doi deputaţi PSD s-au dus să mănânce o shaorma, dar au intrat în respectivul local fără măşti, aşa cum prevede legea.

De acolo a urmat un adevărat circ! Ruşine să le fie! Pe poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au făcut analfabeţi, că au fost instruiţi doar 3 luni şi poate că or mai fi zis ei multe arătându-şi muşchii. Deci pentru ei respectarea legii este ceva aleatoriu. Cum tot aşa este şi pentru europarlamentarul Rareş Bogdan când şi-a sărbătorit odrasla într-un local de lux cu invitaţi ca la o nuntă, nerespectând regulile pandemiei sau premierul Ludovic Orban, când şi-a serbat ziua de naştere cu alţi membri ai Guvernului şi subalterni, în Centrul vechia, deci într-un loc public, fără măşti la purtător.
Dacă în momentul de faţă sunt 2 milioane de cetăţeni români care trebuie să trăiască cu 700 lei pe lună, sunt şi "oameni speciali" cu pensii speciale! Unii sunt torţionarii din vechiul regim! Poate că aceştia merită pensiile babane fiindcă  mănâncă cu mai multe mâini ca şi caracatiţa sau cu o gură imensă asemeni hipopotamului.
Despre nesiguranţa cetăţeanului de rând, despre lipsa unui viitor al tinerilor, despre derapajele din toate sectoarele de activitate gen agricultură şi educaţie, despre interlopi şi prieteniile lor, altădată!
Şi totuşi revolta mea vine după citirea unui articol prin care am aflat ce salarii au cei din conducerea Băncii Naţionale Române. Doar vi le comunic şi nu mai spun nimic! Ce aş mai putea spune?!
Mugur Isărescu, guvernator: salariu-44.559 lei plus indemnizaţie de membru C.A.-19.291 lei; Florin Georgescu, prim-viceguvernator: salariu-41.976 lei plus indemnizaţie de membru C.A.-19.009 lei; Leonardo Badea, viceguvernator: salariu-38.192 lei plus indemnizaţie de membru C.A.-18.994 lei; Eugen Nicolăescu, viceguvernator: salariu-38.192 plus indemnizaţie de membru C.A.-18.994 lei.


Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro