The Best bookmaker bet365 Bonus

Performerii de la Prodance 2000, seminar cu un creator de campioni mondiali


În forță au început pregătirile perechilor de performanță de la Prodance 2000 pentru a doua parte a sezonului competițional 2017. Timp de trei zile, performerii școlii de dans băimărene s-au perfecționat în dansurile latino-americane alături de reputatul antrenor Marton Somodi. Prima ocazie de a demonstra progresele făcute este Cupa Maramureșului, concurs care va avea loc în 30 septembrie. În prima parte a acestui an competițional, dansatorii de performanță de la Prodance 2000 au evoluat în 13 concursuri, cucerind 63 de medalii.



Planuri ambițioase animă ca de fiecare dată perechile de performanță de la Prodance 2000 înaintea reluării sezonului competițional 2017. Programul obișnuit de antrenamente a fost diversificat în preajma reînceperii concursurilor cu un seminar de Pilates susținut de Andreea Făzăcaș, pentru ca - timp de trei zile, la finele săptămânii precedente - reputatul antrenor Marton Somodi să fie din nou oaspetele școlii de dans băimărene pentru un valoros seminar în dansurile latino-americane.

Marton Somodi este un antrenor care, datorită rezultatelor sale impresionante (titluri mondiale și naționale), a intrat definitiv în istoria dansului sportiv românesc și care își construiește workshop-urile cu multă migală, oferind perechilor participante nu numai foarte multă informație prețioasă, dar și bucuria de a învăța lucruri noi și de a șlefui cunoștințele deja însușite.

În consecință, în urma acestei experiențe, perechile de la Prodance 2000 sunt și mai încrezătoare în forța lor de a obține rezultate notabile și în a doua parte a sezonului competițional 2017, care va începe în 30 septembrie, cu ocazia concursului zonal Cupa Maramureșului. O competiție derulată sub egida Federației Române de Dans Sportiv și ajunsă în acest an la a cincea ediție.

Reamintim că, în prima parte a acestui an, performerii de la Prodance 2000 au participat la 13 concursuri și s-au calificat în 100 de finale, în 63 dintre acestea cucerind medalii: 26 de aur, 20 de argint și 17 de bronz. Totodată, grație performanțelor atinse, 3 perechi au trecut în clase competiționale superioare.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro