The Best bookmaker bet365 Bonus

Președintele CJ Maramureș dorește o bună colaborare cu Instituția Prefectului în vederea continuării proiectelor județului


Marți, 1 august 2017, cu începere de la ora 11.30, în Sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ a avut loc învestirea lui Vasile Moldovan în funcția de prefect al județului, în timp ce Alexandru Cosma a fost învestit în demnitatea de subprefect. La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcop al Maramureșului și Sătmarului, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Mihai Dan Chirică, coordonator al instituțiilor prefectului, secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza, secretarul de stat în Ministerul Turismului, Bogdan Tomoiagă, parlamentari ai județului Maramureș, primari, directori ai instituțiilor deconcentrate, reprezentanți ai MAI.

Ceremonia de învestire a fost prezidată de secretarul de stat Mihai Dan Chirică, care a dat citire ordinelor Guvernului României, semnate de premierul Mihai Tudose, prin care au încetat numirile fostului prefect, Sebastian Lupuț și a fostului subprefect, Gavriș Ardelean și au fost numiți în aceste demnități temporare Vasile Moldovan, respectiv Alexandru Cosma. Conform procedurii, noul prefect și noul subprefect au depus jurământul de credință.
Secretarul de stat Mihai Dan Chirică a mulțumit, în numele Ministerului Afacerilor Externe, fostului prefect și fostului subprefect pentru activitatea depusă în acest ultim an, dorindu-le mult succes în activitatea viitoare. Totodată, a arătat că apreciază prezența în sală a președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, deoarece consideră că între Instituția Prefectului și Instituția Consiliului Județean trebuie să existe o colaborare foarte strânsă.
Invitat la cuvânt, președintele CJ Maramureș i-a felicitat pe noul prefect Vasile Moldovan și pe noul subprefect Alexandru Cosma pentru demnitățile care le-au fost conferite de Guvernul României. ”Guvernul îi învestește cu încrederea că, împreună cu secretarii de stat și cu reprezentanții Consiliului Județean vor putea conduce destinele județului Maramureș. Am avut în ultimii cinci ani de zile, de când sunt membru în executivul Consiliului Județean Maramureș, o colaborare foarte bună cu întreaga Instituție a Prefectului și am demarat foarte multe proiecte comune care trebuie continuate. Consider că doar munca în echipă poate să rezolve problemele care trenează în județul nostru de 27 de ani, iar munca prefectului Vasile Moldovan și a subprefectului Alexandru Cosma începe într-un moment extrem de important pentru județ. În această perioadă a fost adoptat, de către Guvernul României, Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), program care înseamnă alocarea a peste 700 de milioane de lei județului Maramureș în vederea rezolvării problemelor pe care le au comunitățile locale. Fie că vorbim de reabilitări de școli, de creșe sau grădinițe, de extinderi sau înființări de noi rețele de canalizare și apă, reabilitări și asfaltări de drumuri comunale sau, chiar mai important, de proiecte județene, toate acestea trebuie făcute de către autoritățile locale care au nevoie de asistența noastră, a celor două instituții, Instituția Prefectului și Instituția Consiliului Județean Maramureș. Avem obligația de a fi alături de primari, de angajații primăriilor, pentru ca aceste proiecte să fie depuse corect iar banii să ajungă efectiv în județ”, a subliniat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. La final, șeful administrației județene a dorit să precizeze că a avut o colaborare foarte bună cu toți prefecții cu care a lucrat în ultimii cinci ani de zile, iar aici a făcut referire la Sorin Rednic, la Anton Rohian și la Sebastian Lupuț, arătând că își dorește o colaborare cel puțin la fel de bună cu noul prefect al județului Maramureș, Vasile Moldovan.
Au luat apoi, cuvântul, fostul prefect al județului, Sebastian Lupuț, actualul prefect, Vasile Moldovan, noul subprefect, Alexandru Cosma, dar și  Preasfințitul Părinte Iustin, Episcop al Maramureșului și Sătmarului.

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme

Copyright © 2009-2021  StirileMM.ro